Támogatott Lakhatás workshop

Korábban szülőknek tartott nagysikerű 2 napos Támogatott Lakhatás workshopunkat közkívánságra október 20-21-én megismételjük!

Továbbra is számos kérés és kérdés érkezik hozzánk nap, mint nap arról, hogy szülők milyen módon tudják gyermekük lakhatását megnyugtató módon és hosszú távon megoldani.
Ezért a KézenFogva Alapítvány megismétli képzését elsősorban szülők, hozzátartozók, támogatók és fogyatékos emberek számára, akik saját maguk vagy gyermekük jövőjét tervezik, és lakhatási lehetőséget keresnek.
A workshop tematikáját és felépítését kifejezetten szülők számára vagy érintettek számára, megkereséseik tapasztalatai alapján állítottuk össze!

Kérjük, hogy amennyiben kapcsolatban állnak olyan szülővel, vagy szülőcsoporttal, akit érdekel a téma, küldjék tovább, vagy kinyomtatva adják át nekik a meghívót és a jelentkezési lapot.
A kétnapos képzést rendkívül kedvező áron, a témában kiváló szakmai tudással és gyakorlati tapasztalattal bíró szakemberek fogják tartani
2017. október 20-21-én.
Kedvezményes ár: 10.000 Ft + áfa, (mely egyszeri személyes megbeszélést is tartalmaz a képzés után, egyeztetést követően!)
A jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk. Max. létszám: 20 fő.

Kérdés esetén nagyon szívesen állunk rendelkezésetekre!
Sebestyén Gabriella,
Tel: 1/215-5213, sebestyen.gabriella@kezenfogva.hu
www.kezenfogva.hu/kepzes

Jelentkezési lap itt letölthető.

Képzési felhívás itt letölthető.