Rólunk írták

HVG.hu: Az Eötvös József Gimnázium végzős diákjai arra kérik rokonaikat és barátaikat, hogy idén ne nekik kedveskedjenek ajándékokkal.

Azt kérik minden rokonuktól, ismerősüktől, hogy a ballagási virágra szánt összeget vagy egy részét inkább jótékony célra fordítsák, segítsék a KézenFogva Alapítvány munkásságát.

NLCafe.hu: Nem kell virág! Helyette inkább ezt szeretnék 20 gimi végzős diákjai

A végzősök azt kérik, virág helyett inkább jótékony célra fordítsák a nekik szánt pénzt.

HVG.hu: Több gimi is csatlakozott a menő ballagási ajándékozáshoz

Mintegy 20 középiskolában kérik arra a végzősök a családjaikat, ismerőseiket, hogy virág helyett jótékony célra fordítsák a nekik szánt pénzt.

ÚJBUDA: Az újbudai alpolgármester úr, Molnár László nyilatkozik a KézenFogva Alapítvány és a XI. kerület együttműködéséről.

Esélyt teremtünk - Az újbudai alpolgármester úr, Molnár László nyilatkozik a Kézenfogva Alapítvány és a XI. kerület együttműködéséről.
ÚJBUDA XXVII. évfolyam 5. szám 2017. március 22. - www.ujbuda.hu

Kölcsey tv: Nyíregyházán jártunk és tartottunk előadást a halmozottan sérülteket nevelő szülők konferenciáján.

Összefogás a fogyatékos emberekért címmel rendezett konferenciát a nyíregyházi Esélycentrumban a Halmozottan Sérültek Heves Megyei Szülőszövetsége.

Rádió Q: Interjú Pordán Ákossal, az alapítványunk ügyvezetőjével

Interjú Pordán Ákossal, az alapítványunk ügyvezetőjével, Rádió Q FM 99,5, 2017. február 20.

Eger TV: Egerben súlyosan, halmozottan fogyatékos gyermekeket nevelő családok szakmai programján.

Egerben súlyosan, halmozottan fogyatékos gyermekeket nevelő családok szakmai programján jártunk. "Összefogás a fogyatékos emberekkel címmel rendezett konferenciát a Halmozottan Sérültek Heves Megyei Szülőszövetsége. A program célja a segítségnyújtás, illetve a többségi társadalom figyelmének felhívása a fogyatékos emberekre."

hrblog.hu: Egyedülálló készségfejlesztő program az IBM-nél

Napjaink vállalatai változatosabbnál változatosabb módon fejezik ki társadalmi felelősségvállalásukat a szociálisan hátrányosabb helyzetű csoportok irányában. Számos szervezet azt is felismerte, hogy a „kerítésfestésen” túl rengeteg lehetősége adódik törődése demonstrálására, és fejlesztő tevékenységgel támogat egy-egy célcsoportot tömörítő civil szervezetet vagy közvetlenül az adott célcsoport tagjait.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Rólunk írták csatornára