Hírek

Lokál.hu: Sztárok fognak össze Dalmáért

Ismét segítségre hívta sztárkollégáit DJ Dominique, aki ezúttal a KézenFogva Alapítvány pártfogoltjának álmát szeretné megvalósítani. Dalma kerekesszékben éli mindennapjait, ennek ellenére egy hihetetlenül vidám és pozitív személyiség, és régi vágya, hogy eljusson a párizsi Disneylandbe.

Kovács Boglárka Fanni "Mennem kell tovább"

Kovács Boglárka Fanni "Mennem kell tovább" című verses kötetét ajánljuk figyelmükbe!

http://e-konyvbolt.eu/termekcimke/kovacs-boglarka-fanni/

Korábbi kötet: https://publioboox.com/hu_HU/emberi-versek

 

 

 

Ability6 DEEP DIVE –az IBM Alapítványunkkal közös készségfejlesztő programja idén is indul!

Fogyatékos/megváltozott munkaképességű emberek jelentkezését várjuk munkaerő-piaci készségfejlesztés és a multinacionális cégek világának megismerése céljából. Küldd el önéletrajzod az alábbi email címre: ISSCLD@hu.ibm.com

Támogatott Lakhatás workshop - 2017. június 15-16.

Számos kérés és kérdés érkezik hozzánk nap, mint nap arról, hogy szülők milyen módon tudják gyermekük lakhatását megnyugtató módon és hosszú távon megoldani, ezért a KézenFogva Alapítvány új képzési lehetőséget hirdet elsősorban szülők, hozzátartozók, támogatók és fogyatékos emberek számára, akik saját maguk vagy gyermekük jövőjét tervezik, és lakhatási lehetőséget keresnek.

DJ Dominique-Várkonyi Attila a KézenFogva Alapítvány nagykövete

Örömmel tudatjuk a világgal, hogy idéntől DJ Dominique (Várkonyi Attila) segíti a munkánkat a KézenFogva Alapítvány nagyköveteként. Régóta ismerjük egymást Attilával és most elérkezett az idő, hogy szorosabbra fűzzük az együttműködést. Kézen fogjuk egymást és összekapaszkodunk közös céljaink megvalósításért!  Nagyon örülünk Neked Attila és várjuk a közös munka folytatását!

Eger TV: Egerben súlyosan, halmozottan fogyatékos gyermekeket nevelő családok szakmai programján.

Egerben súlyosan, halmozottan fogyatékos gyermekeket nevelő családok szakmai programján jártunk. "Összefogás a fogyatékos emberekkel címmel rendezett konferenciát a Halmozottan Sérültek Heves Megyei Szülőszövetsége. A program célja a segítségnyújtás, illetve a többségi társadalom figyelmének felhívása a fogyatékos emberekre."

Decemberben nagyszabású állásbörzét tartottunk

Decemberben nagyszabású állásbörzét tartottunk, ahol 26 munkáltató és ügyfeleink közül 39 fő vett részt, ennek első kézzelfogható eredménye az új munkáltatói szerződéseken túl a Fruccolánál történt elhelyezés. Szintén decemberben zárult egy újabb munkára felkészítő tréning, telefonos munkakörökre.

Jelenleg 30 akkreditált képzésünk van

Február 15-én indítottuk idei harmadik képzésünket, Változó jogszabályi környezet kihívásai a fogyatékos személyeket ellátó intézmények számára címmel. 2016-ban 19 képzést indítottunk, melyen összesen 315 fő vett részt. A visszajelzésekből: …”nagyon hasznos információkkal bővült a tudásom, sok új dolgot és módszert hallottam, a képzés hatékony segítséget biztosít további munkámban”

Oldalak

Feliratkozás RSS - Hírek csatornára