DJ Dominique - Várkonyi Attila

DJ Dominique-Várkonyi Attila a KézenFogva Alapítvány nagykövete

Örömmel tudatjuk a világgal, hogy idéntől DJ Dominique (Várkonyi Attila) segíti a munkánkat a KézenFogva Alapítvány nagyköveteként. Régóta ismerjük egymást Attilával és most elérkezett az idő, hogy szorosabbra fűzzük az együttműködést. Kézen fogjuk egymást és összekapaszkodunk közös céljaink megvalósításért! Nagyon örülünk Neked Attila és várjuk a közös munka folytatását! tovább….

Attila így nyilatkozott a Kézenfogva Alapítvánnyal elindított munkáról:
„Gazdag pályafutásom során nagyon sokat kaptam az élettől. Eddig is igyekeztem az életnek visszaadni, amit kaptam. Most azonban elérkezettnek látom az időt, hogy ezt a jótékonysági munkát más formában végezzem.
Életemet a fogyatékos emberek végig kísérték. Sokszor találkoztam velük munkám során. Legyen szó a médiamunkáról, sportról, zenélésről. Egyre inkább a gondolkodásom és az érdeklődésem részeivé lettek. Szeretnék nekik még hathatósabban segíteni.
A KézenFogva Alapítvány több évtizede komoly szakmai munkát végez országszerte. Egy civil szervezet számára is elengedhetetlen a professzionális működés, a hitelesség erősítése. Hiszem, hogy jótékonykodni is lehet professzionálisan. Ezen célok elérése érdekében szeretné m az ő szakmai munkájukat támogatni a tapasztalataimmal és meglátásaimmal.
Különösen fontos számomra a név is: kézen fogva. A kézfogásnak nagy jelentősége van az életemben. Hitem szerint össze kell kapaszkodnunk minden szinten, minden körülöttünk lévő közösségben: óvodában, iskolában, egyetemen, lakóközösségben, szakmai körökben, nemzeti szinten. Így tudunk csak egy élhetőbb világot felépíteni.”