Kézenfogva közvélemény-formálásKézenfogva Fogadd el, fogadj el!

A „Fogadd el, fogadj el” című országos közvélemény-formáló program sorozat nyitóeseménye május 1-jén a Felvonulási téren a Családi Nap lesz, amelyen többek között integrált programok, koncertsorozat, vásár, játékok várják majd az érdeklődőket.

A Kézenfogva Alapítvány ötödik alkalommal indítja útjára országjáró és közvéleményt formáló kamionját azzal a céllal, hogy az értelmi fogyatékos és az ép embereket közelebb hozza egymáshoz. Nyitórendezvényünkön, a Családi Napon a színpadi programok mellett egész nap kézműves foglalkozások lesznek fogyatékos emberek segítségével, bemutatjuk a kampány kamionját, ahol számítógépes játékok, tájékoztató, filmvetítés várja a látogatókat. A sok-sok program közül kiemelkedik a több éve nagy népszerűségnek örvendő „Esélyegyenlőségi Játék”, valamint a „Szirom szüret” nevű játékos „akadályverseny”. A kedvelt Fogadj el Kávézóban pedig finom kávéra, üdítőre várjuk vendégeinket.
Egyúttal rekord-kísérletre hívjuk a vállalkozó szellemű, játékos érdeklődőket is. Így arra kérjük őket, készítsenek, hajtogassanak egy szélforgót.
Programunkról részletes információt talál a www.fogadj-el.hu weboldalon.