Rólunk írták

ÚJBUDA: Az újbudai alpolgármester úr, Molnár László nyilatkozik a KézenFogva Alapítvány és a XI. kerület együttműködéséről.

Esélyt teremtünk - Az újbudai alpolgármester úr, Molnár László nyilatkozik a Kézenfogva Alapítvány és a XI. kerület együttműködéséről.
ÚJBUDA XXVII. évfolyam 5. szám 2017. március 22. - www.ujbuda.hu

Kölcsey tv: Nyíregyházán jártunk és tartottunk előadást a halmozottan sérülteket nevelő szülők konferenciáján.

Összefogás a fogyatékos emberekért címmel rendezett konferenciát a nyíregyházi Esélycentrumban a Halmozottan Sérültek Heves Megyei Szülőszövetsége.

Rádió Q: Interjú Pordán Ákossal, az alapítványunk ügyvezetőjével

Interjú Pordán Ákossal, az alapítványunk ügyvezetőjével, Rádió Q FM 99,5, 2017. február 20.

Eger TV: Egerben súlyosan, halmozottan fogyatékos gyermekeket nevelő családok szakmai programján.

Egerben súlyosan, halmozottan fogyatékos gyermekeket nevelő családok szakmai programján jártunk. "Összefogás a fogyatékos emberekkel címmel rendezett konferenciát a Halmozottan Sérültek Heves Megyei Szülőszövetsége. A program célja a segítségnyújtás, illetve a többségi társadalom figyelmének felhívása a fogyatékos emberekre."

hrblog.hu: Egyedülálló készségfejlesztő program az IBM-nél

Napjaink vállalatai változatosabbnál változatosabb módon fejezik ki társadalmi felelősségvállalásukat a szociálisan hátrányosabb helyzetű csoportok irányában. Számos szervezet azt is felismerte, hogy a „kerítésfestésen” túl rengeteg lehetősége adódik törődése demonstrálására, és fejlesztő tevékenységgel támogat egy-egy célcsoportot tömörítő civil szervezetet vagy közvetlenül az adott célcsoport tagjait.

orientpress.hu: „Közös a Napunk!” óvodai integrációt segítő program

Ez a program újszerű megközelítéssel kapcsolja össze a gyerekeket, a szülőket és az óvoda pedagógusokat annak érdekében, hogy szemléletük befogadóbbá és elfogadóbbá váljon.

kettosmerce.blog.hu: Hogy minden fogyatékos gyerek családban nőhessen fel

Az állami gondoskodásba kerülő fogyatékos gyerekek számára előnyösebb lenne, ha nem intézetekben, hanem nevelőszülőknél élhetnének. Sok nevelőszülő szívesen vállalná is, hogy fogyatékos gyerekekkel foglalkozzon, ha elegendő segítséget kapna, és nem kellene pluszban megküzdenie az állami ellátórendszer hiányosságaival. A gyermekvédelmi rendszerben sodródó, fogyatékossággal élő gyerekekről Kovács Évával, a Kézenfogva Alapítvány szakmai vezetőjével beszéltünk.

tv2.hu: Betartotta ígéretét Veréb Tamás!

Betartotta ígéretét Veréb Tamás! A Sztárban sztár győztese átadta egymillió forintos nyereményét a fogyatékkal élő művészeknek. A KézenFogva Alapítvány ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, a lehető legjobbkor jött a felajánlás, ezért nagyon hálásak az ifjú tehetségnek.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Rólunk írták csatornára