KOSSUTH RÁDIÓ - Akadálymentesen – Minden karrierálom megvalósulhat, ha kellő hittel párosul

"A Kossuth Rádió Napközben című műsorában új rovat indult, amelyben a hallgatók megismerhetik a testi vagy értelmi fogyatékossággal élők mindennapi kihívásait, valamint az őket támogató intézményeket és alapítványokat is. Az Akadálymentesen legutóbbi adásban a hátrányos helyzetűek foglalkoztatásáról esett szó, akiket többek között a Kézenfogva Alapívtány támogat abban, hogy teljes értékű munkát végezhessenek."

Klubradio.hu - Szerepvállalás - 2021.05.02.

"Különleges életek címmel készített 2020-ban útmutatót a Körbeveszünk program keretében fogyatékkal élő gyereket nevelő családok számára a Kézenfogva Alapítvány. Az útmutatót idén márciusban aktualizálták. Az életciklusokhoz tartozó kérdéseket a családok és fogyatékos emberek közreműködésével gyűjtötték össze. Pordán Ákos, az alapítvány ügyvezetője mutatta be a kiadványt." https://www.klubradio.hu/adasok/civil-kezdemenyezesek-fogyatekkal-elokne...

KlubRádió

2009.04.30
09:51
(hossza: 2 perc)

Kézenfogva Alapítvány Fogadd el, fogadj el! program

Tartalmi összefoglaló (nem teljes terjedelmű átirat):

Mélykúti Ilona beszélget Pordán Ákossal, a Kézenfogva Alapítvány ügyvezető igazgatójával. Arról van szó, hogy immár negyedik éve zajlik a Fogadd el, fogadj el program, amelynek célja az értelmi fogyatékos emberek és a nem fogyatékos emberek közötti hídépítés, illetve az előítéletek és a falak lebontása. Címkék: fogyatékossággal élő gyerekek, virágszimbólum, támogatók.

A hanganyag letölthető innen.