Különleges képzés, egy különleges csapatban!

2019-1-HU01-KA201-060932

Felhívás pedagógusoknak egy különleges képzésre, egy különleges csapatban!

Szeretettel várjuk az óvodapedagógusokat és az általános iskolai tanítókat 2020. augusztus 3-6. között megrendezésre kerülő magyar nyelvű, nemzetközi képzésünkre.

A képzés a KÉP projekt része, amely során a KézenFogva Alapítvány Erasmus+ pályázat keretében a már évek óta nagy sikerrel zajló négynapos KézenFogva Érzékenyítő Programját újítja meg és adaptálja szlovákiai és romániai magyar nyelvű intézmények pedagógusainak részvételével.

Ebben a különleges pedagógus csoportban – ahol az izgalmas találkozások és jó beszélgetések szinte garantáltak - a szlovákiai és romániai kollégák mellett 5 fő hazai pedagógus is részt vehet, többségi vagy integráló intézményekből.

A képzés kifejezetten gyakorlati, szemléletmódot ad át és alakít, az első napon a különböző fogyatékosságtípusokat képviselő tapasztalati szakértők részvételével, később filmekkel, sok gyakorlattal, esetmegbeszéléssel. A képzés egyúttal felkészít arra is, hogy a pedagógusok önállóan fogyatékossági témahetet valósítsanak meg saját gyerekcsoportjaikban az ősz folyamán.

A képzés akkreditált továbbképzés, a részvétel ingyenes.

A képzést óvodapedagógusoknak, és elsősorban 3-4. osztályos gyerekekkel dolgozó tanároknak ajánljuk.

A részletes képzési felhívás és a jelentkezési lap az alábbi Google Drive-ról tölthető le:

https://drive.google.com/drive/folders/15eN5nySEd8-TJ32VdfEyTxPp7bemyk5x...

A jelentkezési lapokat július 17-ig várjuk Tóth Mónika nemzetközi projektvezető felé a toth (pont) monika (kukac) kezenfogva (pont) hu címre.

Mivel a férőhelyek létszáma korlátozott, ezért a következő héten a jelentkezők felé mindenképp visszajelzést küldünk. További kérdések esetén is bátran forduljanak kolleganőkhöz.

Várunk szeretettel a képzésen minden kíváncsi, a fogyatékosság témája iránt érdeklődő pedagógust, egy izgalmas közös tanulásra!