Online Támogatott Lakhatás Workshop-ot indít a KézenFogva Alapítvány

A rendkívüli helyzetre való tekintettel online workshopként fogjuk megtartani Támogatott Lakhatás műhelykonferenciánkat.

A korábban meghirdetett két nap helyett négy napra bontottuk szét a tematikát, hogy egy-egy alkalom ne legyen túlságosan megterhelő. Az előadások délután 13.00-16.00 óra között lesznek a következő napokon:

2020. április 23., 28.,30. és május 5.

Az előadók Dr. Gazsi Adrienn a KézenFogva Alapítvány jogásza és Rábaközi Emma a Küldetés Egyesület vezetője lesz.

Jelentkezési határidő: 2020. április 21.

Minden jelentkezőnek technikai segítséget fogunk nyújtani a csatlakozáshoz, ami olyan biztonságos zoom webinar felületen lesz, melynek a KézenFogva Alapítvány regisztrált előfizetője.

Az online részvételhez egy számítógépre és internet elérésre lesz csupán szükségük. (Mobiltelefonon is követhető, csak azért nem ajánljuk, mert az előadások prezentációs anyagát kis méretben nehéz nyomon követni.)

A belépéshez szükséges linket mindenkinek a regisztrációkor megadott e-mail címére fogjuk megküldeni, ezért fontos, hogy mindenki saját e-mail címet adjon meg.

Az első előadást megelőzően fel fogjuk venni a résztvevőkkel a kapcsolatot elektronikusan, hogy segítséget nyújtsunk a belépéshez.

A workshop során többször is lehetőséget fogunk biztosítani kérdéseik feltevésére, valamint az előadás anyagát is meg fogjuk küldeni e-mail címeikre. Természetesen korábbi feltételeinknek megfelelően továbbra is lehetőséget biztosítunk az előadóval egy egyéni jogi konzultációra.

További információ, illetve a jelentkezési lapok visszaküldései címe: sebestyen (pont) gabriella (kukac) kezenfogva (pont) hu

Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban várjuk megkeresését!

Jelentkezési lap itt letölthető.
Támogatott Lakhatás workshop meghívó.