Dj Dominique és Barátai jótékonysági nap

A jótékonysági nap fővédnöke Dr. Herczeg Anita.

Helyszíne a Papp László Aréna, időpontja, 2019. szeptember 26.

A program két részből áll. Kora délután 13-tól 15:30-ig egy középiskolásoknak szóló társadalmi integrációs érzékenyítő programból, illetve 19-tól egy felnőtteknek szóló koncertből.

A kora délutáni eseményen szeretnék bemutatni az egészséges fiataloknak a sérült fiatalok életét, lehetőségeit úgy, hogy mindent ki tudjanak próbálni, személyes tapasztalaton keresztül tudják átérezni a sérültek életét. A délutáni program házigazdája Máté Roland, aki maga is egy betegség miatt elvesztette a bal lábát.

A délutáni program tervek szerint a következő:

- kerekes székes vívás,(Szekeres Pál szakmai segítségével)
- kerekes székes kosárlabda
- Boccia játék
- kutyás bemutató
- táncbemutató
- gördülő tánccsoport bemutatója

A délutáni sport programon részt vesznek paralimpiai sportolók is.

Az érzékenyítő program végén koncerttel kedveskedünk a megjelenteknek. A fellépők Opitz Barbara, Burai Krisztián és a Margaret Island zenekar.

A délutáni programot, rövid átállás után egy esti koncert követi. Ide már felnőtt vendégeket várunk. A fellépők mind szívesen, első hívó szóra vállalták a fellépést.

Az est fellépői:
- Maróth Viki és a Nova Kultúr Zenekar,
- Csongrádi Kata,
- Vincze Lilla,
- Delhusa Gjon,
- Marcelina,
- Korda György és Balázs Klári,
- Csonka András,
- Szikora Róbert,
- Varga Miklós;

A két esemény között el kell hagyni az Arénát, a technikai átállás miatt.

A teljes nap programja ingyenes. A délutáni és az esti eseményre is regisztráció szükséges. A délutáninál, csoport esetén elég a kísérő és + hány fő. Az esti programra helyre szóló jegyek kerülnek kiadásra, melyek átvételéről email-ban, illetve telefonon tájékoztatjuk a jelentkezőket.

Regisztrálni mind a két eseményre a ballagok69@gmail.com email címen lehet 2019. szeptember 17-ig. Minden kérdésre szívesen válaszol Ballagó Kati, a 36-30/5670305 telefonszámon.