Két továbbképzés az Alpha Transyvania Alapítvánnyal együttműködve

A LEARNING, ADAPTION AND INCLUSION IN ACTIONS 2017-1-RO01-KA104-036010” program keretében két képzést tartottunk határon túl élő magyar szakemberek részére az Alpha Transyvania Alapítvánnyal együttműködve.

Képzéseinkben a résztvevők a legkorszerűbb ismertekkel, a gyakorlat legújabb tapasztalataival ismerkedhetnek meg a szakma legkiválóbb elméleti és gyakorlati szakembereinek segítségével. Meggyőződésünk, hogy a tudás a résztvevők aktív és építő hozzáállásával megszerezhető, és ebben minden oktató és munkatárs maximálisan a résztvevők segítségére állt.

Szexualitással kapcsolatos konfliktusok kezelése fogyatékos felnőttek intézményi ellátása során című 30 órás tréningünkön 8 fő vett részt, a Könnyen érthető kommunikációt (KÉK) használó szociális segítők intenzív képzési programját pedig 7 munkatárs végezte el sikeresen.

Mindkét képzés nagyon jó hangulatban telt. A résztvevők aktívan vettek részt az órákon. Mind a képzések témáját, felépítését, mind az oktatók munkáját nagyon pozitívan értékelték.