Expodom gyorsan összecsukható sátor segíti a jövőben a KézenFogva Kamiont!

Expodom gyorsan összecsukható pavilon segíti a jövőben a KézenFogva Kamiont!

KézenFogva Kamionnal az előítéletek ellen! programunk lebonyolítását a jövőben az Expodom által felajánlott, kiváló minőségű, kerti pavilon segíti.

Egy belülről kalózhajóvá alakított, speciális kamionnal járjuk az országot. Minden játéka, minden berendezése, a legutolsó szög is azt a célt szolgálja, hogy a gyerekek megértsék, elfogadják a fogyatékos embertársainkat. Az iskolák udvarain vagy városi főtereken leparkoló kamionon a gyerekek minden fogyatékossági típust különböző kalóz rejtvények keretében ismerhetnek meg.

Egy nap alatt 150-180 gyereket fogadunk. Évente egyszer családi napot is szervezünk. Itt nem ritka az ezer fős részvétel, hírességek, példaképek felbukkanása és egy-egy Guinness világrekord megszületése sem!

216 település és 10 000 gyerek 10 év alatt! Hozzátok mikor juthatunk el?
A KézenFogva Kamion arra vár, hogy újabb és újabb iskolákba jusson el! Iskolák, osztályfőnökök, önkéntesek és támogatók jelentkezését is várjuk. Szakértők vezetik a játékokat, rejtvényeket, mint például a jelnyelvi jelek társítása vagy a kincsesláda tartalmának megismerése bekötött szemmel. A kamion körül is számos kalanddal készülünk: kereksszékes akadálypálya, esélyegyenlőségi társasjáték, óriás puzzle és kvízek.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az Expodom Kft.-nek azért, hogy munkánkat a jövőben az általa felajánlott piaci sátor segítségével tehetjük könnyebbé és eredményesebbé!