Kerek-e?

A múlt héten az óvodások, e héten az egyetemisták. A Corvinus Egyetem Diák Tanácsadó szolgálatával dolgozunk közösen azon, hogy az egyetemisták közelebb kerüljenek a kerekesszékes emberek világához! Részletek: www.facebook.com/bcediaktanacsado/

A DTK bemutatja: Kerek-e? programsorozat!

Számunkra teljesen természetes, hogy két lábon bárhová eljuthatunk, ahova csak szeretnénk. De vajon ez négy keréken is sikerülne? Készen állsz arra, hogy kipróbáld, hogyan is telnek a mozgáskorlátozottak számára a mindennapok?

Akkor tarts velünk a következő 2 hétben!

A Diáktanácsadó Központ testközelbe hozza számotokra a kerekesszékeket. A különböző programok keretein belül, közelebbről is megtapasztalhatjátok, hogy mi mindent élnek át a mozgáskorlátozott társaink. Azok között, akik elég nyitottak az új dolgok kipróbálására és részt vesznek az eseményeinken, értékes nyeremények találnak gazdára!

Szerezz egy új élményt, lásd meg a világot egy másik szemszögből!

ESEMÉNYEK:
• Április 16-17. Gurulj le! Pörögj fel!
Ha szükséged van egy kis energiára, hogy felpörögj a hét elején, szerezz egy kerekesszéket a DTK standnál és gurulj le egy ajándék energiaitalért vagy kávéért a NapKözibe!
• Április 18. Ne akadj fenn! - 4 keréken az 1etemen
Te mióta jársz már egyetemre? Próbáltad már kerekesszékből? Ha kíváncsi vagy hogyan birkóznál meg vele, próbáld ki akadálypályánkat! Jelentekezz a DTK standnál!
• Április 19. Guríts a gurulókkal!
Gyere, és próbáld ki a bocsát! A szabályok egyszerűek, gurítsd a golyót minél közelebb a célponthoz. Itt végre nem számít, hogy két lábon vagy négy keréken játszol.
• Április 23-25. Te haza tudsz kerekezni? - 4 keréken a 7köznapokban
Ha egy igazán életszerű tapasztalatot szereznél, bérelj egy kerekesszéket a DTK standnál 2/6/24 órára és élj meg egy napot kerekesszékesként! MOST kiléphetsz a komfortzónádból.
• Április 24. A mindenség elmélete DTK&CMA filmklub
Kerekesszékbe ülni egy kicsit félelmetes? De kíváncsi vagy, hogy mégis milyen lehet? Itt egy film, melyben mindezt átélheted Stephen Hawking történetén keresztül.
https://www.facebook.com/events/1801386016548219/
• Április 26. Nyereménysorsolás a regisztrálók között

NYEREMÉNYEK: JBL kisméretű Bluetooth hangszóró, valamint Sziget és EFOTT napijegy

A fent említett napokon, keress bennünket a DTK standnál, az E épületben, a földszinten, szemben a főlépcsővel!