TV2.hu/mokka: A Magyar Tenisz Napja az érzékenyítés jegyében

A Magyar Tenisz Szövetség, a KézenFogva Alapítvány és az ATP Charity közreműködésével rendezi meg április 25-én a Magyar Tenisz Napját az érzékenyítés jegyében. Ezzel szeretnék közelebb hozni mindenkihez a fogyatékkal élők világát. A részletekről Tamás Krisztina, a Szövetség kommunikációs vezetője és Bovier György kerekesszékes teniszező beszélt a Mokkában.

https://tv2.hu/musoraink/mokka/259810_ingyenes-programokkal-es-sztarokka...

A 2018-as Magyar Tenisz Napját a Magyar Tenisz Szövetség, a Kézenfogva Alapítvány és az ATP Charity közreműködésével rendezi az érzékenyítés jegyében, mellyel szeretnénk közelebb hozni a fogyatékkal élők világát mindenkihez.

A KézenFogva Alapítvány kamionja a gyermekek természetes kíváncsiságára épít és emel hidat a fogyatékos emberek felé. Azzal, hogy ledöntjük az előítéleteiket, tévhiteiket, elérhetjük, hogy nyitott, érdeklődő felnőttekké váljanak és a holnap fogyatékos emberei egy valóban befogadó társadalomban élhessenek.

Minden játéka, minden berendezése, a legutolsó szög is azt a célt szolgálja, hogy a gyerekek megértsék, elfogadják a fogyatékos embertársainkat.

A kamion mellett több állmás is lesz, Merek-akadálypálya, minifoci, kerekesszékes táncfoglalkozás és ülő röplabdázási lehetőség is lesz.

Természetesen a tenisz sem maradhat ki a programból, találkozhattok az ATP verseny sztárjaival, valamint Roland Németh paralimpikon teniszezővel, de a kerekesszékes teniszt is kipróbálhatjátok.

Várunk mindenkit szeretettel április 25-én 15 órától a Budapart Kopaszi Gáton. A Magyar Tenisz Napjára a belépés ingyenes!