Mit mondasz? - Méltóság

Mit mondasz? - Méltóság
Társadalmi Párbeszéd Színház a fogyatékossággal élő emberekért

2018. április 10-én 11.00-17.00 között
az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtérben (1067 Budapest, Eötvös u.10.)

„Akkor mindenki álljon fel!” Mindenki? Viccelsz? Mit mondasz? Értesz te engem?
Szeretném, ha úgy vennél észre, mint egy másik színt a palettán.
Szeretném, ha figyelnél arra, hogy szükségem lehet valamire, amire neked nem, de nem ezek a speciális, a tieidtől eltérő szükségletek határoznak meg.

Milyen lenne egy figyelmesebb, hitelesebb, gondoskodóbb világban élni? Mit tehetek a változásért a közösség tagjaként, érintettként, segítőként, szülőként, munkáltatóként, döntéshozóként? Mi fáraszt, mi kedvetlenít el? Milyen jó tapasztalataim vannak? Mi az az alapelv, igény, érték, amit nem akarok feladni?
Minden élmény, minden megosztás, minden történt számít.

A KézenFogva Alapítvány idén 25 éves. A születésnapi rendezvénysorozat első, a Vitakultúra Egyesülettel közösen rendezett eseményének témája a Kézenfogva Alapítvány egyik legfontosabb értéke, az emberi Méltóság lesz.
Meghívott vendégeink: egy szülő, Csángó Dániel inkluzív oktató, Kovács Éva, a KézenFogva Alapítvány szakmai vezetője, Pordán Ákos, az Alapítvány ügyvezető elnöke és Tausz Péter, a Fruccola étteremhálózat egyik tulajdonosa, a KézenFogva egy-egy kliensének munkaadója

Milyen színház? És miért tart ennyi ideig?:)
Szeretjük megadni a módját: lesz hangolódás-bemelegítés, kerekasztal-beszélgetés, csoportozás, playback-színházi előadás, képzőművészeti alkotások nézegetése, végül kerekítés-búcsúzás. A Társadalmi Párbeszéd Színházról Facebook-oldalukon érhető el több információ, ahol az eseményt előkészítő próbáról is láthatók posztok, képek. Szerintünk jó kóstoló.

Praktikus tudnivalók:
• A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://goo.gl/forms/hXIyNNmowSLKQGWn2, az első 60 főt tudjuk fogadni
• A helyszín akadálymentesített
• Parkolási lehetőség az utcán (fizetős)
• Víz lesz a teremben, kávét, teát a helyszín büféjében lehet beszerezni
• Lesz szendvicsebéd, aki többet/mást szeretne, az a környéken piacot, boltokat és kis kifőzdéket is talál
• Diétás igények esetén érdemes otthonról készülni

Kérdés? Az esemény megtalálható a KézenFogva és a Társadalmi Párbeszéd Facebook-oldalán. Az eseményhez fűzött megjegyzésekre, illetve az oldalakra küldött üzenetekre örömmel és gyorsan válaszolunk.

Készült a Nyílt Társadalom Alapítványok támogatásával.