Ha ide kattint felajánlhatja!


SPECIÁLIS ÁLLÁSBÖRZE

Megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásáért!

Jöjjön el, mert potenciális munkavállalókkal találkozhat, jogi- szakmai tanácsokat kaphat, személyesen megismerkedhet sikertörténeteink főszereplőivel.

Önnek is megéri, mert:

• Nem kell fizetnie rehabilitációs hozzájárulást (Mértéke 2018-ban: 1 242 000 Ft/hiányzó fő a teljes létszám 5%-ból/év)
• esetenként nem kell megfizetnie a szociális hozzájárulási adót
• értékes, lojális munkaerőhöz jut
• javulhat a munkahelyi kultúra
• erősödhet a cég külső megítélése 

A KézenFogva Alapítvány speciális állásbörzét szervez, hogy platformot biztosítson azon munkáltatók találkozására, tapasztalatcseréjére, akik már foglalkoztatnak, és akik még nem foglalkoztatnak megváltozott munkaképességű embereket.

A program első részében tájékoztatjuk a cégek képviselőit a foglalkoztatás előnyeiről, a jogi és szakmai hátteréről- Alapítványunk jogásza személyesen is rendelkezésükre áll.

Ezután maguk a megváltozott munkaképességű emberek és munkáltatóik mesélik el tapasztalataikat, mondják el a foglalkoztatásból származó előnyöket és az ehhez vezető utat. A börze második fele lehetőséget teremt arra, hogy a munkavállalói igényeik szerint csoportosított jelentkezőkkel a munkaadók képviselői személyesen is megismerkedjenek. A börze után jöhet létre a hivatalos interjú és ideális esetben a munkába állás, az Alapítvány által végig támogatva.

Szeretettel várjuk erre a rendezvényre, hogy megmutathassuk: közösen versenyképessé tudjuk tenni a fogyatékos és megváltozott munkaképességű emberekben rejlő tudást!

A rendezvény időpontja:

2018. május 30. 10-15.30 óra

(a rendezvény börze jellegű, érdemes akkor is eljönni, ha csak rövidebb ideig tud maradni.)

Helyszíne:

Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri Elméleti Tömb Díszterme és Tanácsterme

1085 Budapest, Üllői út 26.

Jöjjön el, ismerje meg

munkánkat és a megváltozott munkaképességű embereket, és munkáltatóikat!

A rendezvényre a csom.erzsebet@kezenfogva.hu e-mail címen lehet jelentkezni, a munkáltató és képviselői(k) nevének a megadásával.

Ügyfeleink tájékoztatását nagyban segítené, ha meg tudnák írni, milyen pozíciókban tudnának megváltozott munkaképességű munkavállalót alkalmazni.

Ha bármilyen kérdése van, keressen minket: csom.erzsebet@kezenfogva.hu