SPECIÁLIS ÁLLÁSBÖRZE

SPECIÁLIS ÁLLÁSBÖRZE
Álláslehetőség megváltozott munkaképességű embereknek!

Kedves álláskereső!

Munkát keres?
Szeretne igényeinek, képességeinek megfelelő munkát találni?
Szívesen venné, ha igénye szerint támogatnák az elhelyezkedés során?
Jöjjön el hozzánk!

A KézenFogva Alapítvány 2016 után újra speciális állásbörzét szervez, hogy a munkát kereső emberek, és az őket foglalkoztatni szándékozó munkaadók egymásra találjanak. Szeretnénk tájékoztatni a dolgozni kívánó megváltozott munkaképességű embereket arról, milyen dokumentumokat érdemes beszerezni a sikeres elhelyezkedéshez, hogyan lehet felkészülni a hosszútávú munkavégzésre. Ezzel párhuzamosan a munkáltatókat is tájékoztatjuk. A „Sikertörténeteink” blokkban személyesen beszélnek tapasztalataikról elhelyezkedett ügyfeleink és munkáltatóik. A börze második fele lehetőséget teremt arra, hogy a munkavállalói igényeik szerint csoportosított jelentkezőkkel a munkaadók képviselői személyesen is megismerkedjenek. Tervezett munkáltatói partnereink többek között: KFC, IBM ISSC, Morgan Stanley, Unicredit Bank, MVM, Eurest, DPD, Zuglói Polgármesteri Hivatal, SPAR. A börze után jöhet létre a hivatalos interjú és a munkába állás, az Alapítvány által végig támogatva.
A rendezvényre jelentkezni a mellékelt önéletrajzi formanyomtatvány kitöltésével lehet. Kérjük a „kiegészítő információk” rovatra különösen ügyeljen! Visszaküldési határidő: 2017.október 12. Cím: feher.miklos@kezenfogva.hu. Az állásbörzén való részvétel a terem nagysága miatt korlátozott, ezért jelentkezése nem jár automatikus részvétellel. A végleges résztvevői listát a jelentkezőkkel történő személyes találkozás után alakítjuk ki.
Szeretettel várjuk erre a rendezvényre, hogy megmutathassuk: közösen versenyképessé tudjuk tenni a megváltozott munkaképességű emberekben rejlő tudást!

A rendezvény időpontja:
2017. október 18.
10-16 óra
(a rendezvény börze jellegű, érdemes akkor is eljönni, ha csak rövidebb ideig tud maradni.)
Helyszíne:
Premier Kultcafé
1085 Budapest, Üllői út 2-4.
Kerekesszékes ügyfeleink számára bejárat a Baross utca felől

Jöjjön el, ismerje meg
munkánkat és a megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztatni kívánó cégeket!

Ha bármilyen kérdése van, keressen minket:
feher.miklos@kezenfogva.hu
20-223-3282

Önéletrajz minta itt letölthető.