Ha ide kattint felajánlhatja!


SPECIÁLIS ÁLLÁSBÖRZE

SPECIÁLIS ÁLLÁSBÖRZE
Álláslehetőség megváltozott munkaképességű embereknek!

Kedves álláskereső!

Munkát keres?
Szeretne igényeinek, képességeinek megfelelő munkát találni?
Szívesen venné, ha igénye szerint támogatnák az elhelyezkedés során?
Jöjjön el hozzánk!

A KézenFogva Alapítvány 2016 után újra speciális állásbörzét szervez, hogy a munkát kereső emberek, és az őket foglalkoztatni szándékozó munkaadók egymásra találjanak. Szeretnénk tájékoztatni a dolgozni kívánó megváltozott munkaképességű embereket arról, milyen dokumentumokat érdemes beszerezni a sikeres elhelyezkedéshez, hogyan lehet felkészülni a hosszútávú munkavégzésre. Ezzel párhuzamosan a munkáltatókat is tájékoztatjuk. A „Sikertörténeteink” blokkban személyesen beszélnek tapasztalataikról elhelyezkedett ügyfeleink és munkáltatóik. A börze második fele lehetőséget teremt arra, hogy a munkavállalói igényeik szerint csoportosított jelentkezőkkel a munkaadók képviselői személyesen is megismerkedjenek. Tervezett munkáltatói partnereink többek között: KFC, IBM ISSC, Morgan Stanley, Unicredit Bank, MVM, Eurest, DPD, Zuglói Polgármesteri Hivatal, SPAR. A börze után jöhet létre a hivatalos interjú és a munkába állás, az Alapítvány által végig támogatva.
A rendezvényre jelentkezni a mellékelt önéletrajzi formanyomtatvány kitöltésével lehet. Kérjük a „kiegészítő információk” rovatra különösen ügyeljen! Visszaküldési határidő: 2017.október 12. Cím: feher.miklos@kezenfogva.hu. Az állásbörzén való részvétel a terem nagysága miatt korlátozott, ezért jelentkezése nem jár automatikus részvétellel. A végleges résztvevői listát a jelentkezőkkel történő személyes találkozás után alakítjuk ki.
Szeretettel várjuk erre a rendezvényre, hogy megmutathassuk: közösen versenyképessé tudjuk tenni a megváltozott munkaképességű emberekben rejlő tudást!

A rendezvény időpontja:
2017. október 18.
10-16 óra
(a rendezvény börze jellegű, érdemes akkor is eljönni, ha csak rövidebb ideig tud maradni.)
Helyszíne:
Premier Kultcafé
1085 Budapest, Üllői út 2-4.
Kerekesszékes ügyfeleink számára bejárat a Baross utca felől

Jöjjön el, ismerje meg
munkánkat és a megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztatni kívánó cégeket!

Ha bármilyen kérdése van, keressen minket:
feher.miklos@kezenfogva.hu
20-223-3282

Önéletrajz minta itt letölthető.