Dalma és Dj Dominique

Sportmenu: Sztárok fogtak össze Dalmáért

Sztárok fogtak össze Dalmáért

Igazi sztárkavalkádra számíthatott, aki június 30-án ellátogatott az egyik budapesti szórakozóhelyre, a népszerű emberek ezúttal nemes cél érdekében gyűltek össze, és zenéltek közönségüknek. Várkonyi Attila, alias DJ Dominique már hónapok óta támogatja Ujpál Dalmát, aki a KézenFogva Alapítvány arca.

Attila szokásához híven egy nem mindennapi születésnapi rendezvényt szervezett, hiszen sztárvendégeivel együtt egy emlékezetes bulit hozott össze. A népszerű lemezlovas jó cél érdekében hívta össze híres társait: kis barátjának, Dalmának segített, aki kerekesszékben él, de ennek ellenére egy nagyon vidám, pozitív és kedves lány. DJ Dominique kitalálta, hogy a különleges bulin fogjanak össze, hogy Dalma eljuthasson álmai egyik színhelyére, a párizsi Disneylandbe.

- Magamat nem akarom ünnepelni, viszont már sokszor jelezték, hogy szervezzek születésnapi bulit. Így kitaláltam korábban, hogy nemes célra fordítom az ünneplést. Többször volt már ilyen típusú rendezvényem. Gyűjtöttünk már beteg gyermekeknek, gyerekotthonnak. Idén Ujpál Dalmának, a KézenFogva Alapítvány támogatottja álmát szeretnénk teljesíteni. Az alapítvány nagyköveteként fontosnak tartom, hogy a nyolc éves lány boldogan ünnepelhesse júliusban tartandó születésnapját. A családja a legfontosabb számára, és nagyon szereti a barátait, a kutyáit is. Rendkívül ragaszkodó, érzékeny, mindemellett igazán jó humorú, okos, cserfes tündérke. A Liget Clubban tartottuk a bulit június 30-án, a sztárok kerestek meg, hogy ők is részt vegyenek a jótékonyságban. Többek között Istenes László, Király Péter és párja, Dóri, Fenyő Iván, Bárány Attila, Sterbinszky, DJ Szecsei, Andro, Kefir, Csordás Tibi (Fiesta), Kozsó, Buda Gábor (Alma Zenekar) támogatta a kislányt. Azok a hétköznapi emberek, orvosok is szívesen segítettek, akik nem tudtak eljönni. Nagyon örülök, hogy sikerült a küldetés, összegyűlt a pénz, így Dalma álma hamarosan valóra válik.

Forrás: https://sportmenu.wordpress.com/2017/07/11/dj-dominique-hiressegekkel-eg...