Ha ide kattint felajánlhatja!


kalóz

Különleges kalózhajóval járjuk idén az országot - hamarosan kezdődik a Fogadd el, fogadj el kampány!

2015-ben tizedik, jubileumi alkalommal indítjuk útjára a Fogadd el, fogadj el kampányunkat, a középpontba ezúttal a hétköznapi kihívások kerülnek. Az idei országjárás során hétköznapi helyzetekben szeretnénk megmutatni a fiataloknak, hogy a fogyatékos emberek mindennapjaik során mennyi kisebb-nagyobb akadályba ütköznek.

A jubileumhoz méltóan teljesen megújult külsővel indul útnak a kampány kamion. Szerettük volna a fiatalabb korosztály számára még vonzóbbá, érdekesebbé varázsolni, így kalózok foglalták el és alakították át saját igényük szerint. A kamion kalózhajóvá változott, de a cél még mindig a régi: játékos formában bemutatni a fogyatékos emberek világát a gyerekeknek. Reméljük a hajókázás végére minden résztvevő rájön, nincs is olyan nagy különbség szárazföldi ember és vízi martalóc között.
 
2015-ben 10 kikötőt terveznek meglátogatni a kalózok (8 vidékit és 2 budapestit). De az előző évektől eltérően ebben az évben Önök választhatják ki, hogy hol legyenek a kikötők! Ha szeretnék, hogy a kalózhajó az Ön vagy gyermeke iskolájának udvarán kössön ki, jelentkezzen a KézenFogva Alapítvány nyílt pályázatára!

A pályázat részleteiről itt olvashatnak és itt tölthető le a jelentkezési lap.

Jelentkezési határidő március 17. 12:00 óra, a lebonyolítás időszak május 18-június 15. között lesz.
 

Természetesen az immár hagyományos rekordkísérlet idén sem maradhat ki. 2015. május 15-én szeretettel várunk mindenkit a Margitszigeti Atlétikai Centrumban, itt a rekord mellett lehetőség nyílik találkozni a kalózokkal is. A rekord részleteiről is hamarosan beszámolunk.
 
Kalózkodjunk együtt! Próbáljuk ki együtt, hogy a hétköznapi kihívások hogyan mennek, mert sokszor az egyszerűnek tűnő dolgok a legbonyolultabbak!