JUPITER

Figyelem!

A Green Jupiter Food Truck az univerzum első megváltozott munkaképességű személyek által üzemeltetett gördülő büféjébe keres kalandvágyó munkavállalókat, akik szívesen vesznek részt fesztiválokon, rendezvényeken egy összetartó csapattal. Most megmutathatjátok magatokat, mit tudtok! A feladat: szendvicsek készítése, vendégek kiszolgálása, ehhez kapcsolódó tevékenységek. A folyamat során a KézenFogva Alapítvány személyes háttér támogatást ad és segítünk felfedezni a vendéglátás világát!

Jelentkezni a munka@kezenfogva.hu email címen lehet az alábbi linken elérhető önéletrajz kitöltésével és egy fénykép csatolásával.

Ezen a számon érdeklődhetsz munkanapokon 9 és 17 óra között, ha nehézséget okoz az önéletrajz elküldése: +36-70-776-7323.

https://www.thegreenjupiter.com
http://kezenfogva.hu/jupiter

 

 


 

Jakab Zoli, Katona Márk, Matyi Józsi és a Virág testvérek barátaikkal együtt arra készülnek, hogy elindíthassák a világ első olyan foodtruckját, amit kizárólag fogyatékos emberek üzemeltetnek majd, ez a Jupiter!

Ahhoz hogy elindulhasson, 15 000 000 Forintra van szükségük.

Eddigi adomány
10 252 000 Forint

69%


A legfinomabb szendvicseket készítik majd Nektek fesztiválról fesztiválra járva, ahol együtt bulizhatnak veletek.

A KézenFogva Alapítvány és a Fruccola azon dolgozik, hogy egy kis segítséggel a fogyatékossággal élő embertársaink is megvalósíthassák álmaikat és egy sikeres munka részesei lehessenek. Célunk állami támogatásoktól független, piaci alapú működés elérése.

Légy Te is részese a Jupiter álomnak. A Jupiter és csapata így ott lehet jövőre a legnagyobb fesztiválokon.

 

Adományozok

 

Támogatói csomagok:

  • 10.000: Jupiter egyik holdja lehetsz, megjelensz támogatóként a foodtruck-on és a honlapunkon, Jupiter kártyát kapsz, ami örök 10%-os kedvezményt biztosít
  • 100.000: Jupiter egyik gyűrűje, Jupiter poló, nyitó eseményre meghívó, Jupiter kártyát kapsz, ami örök 15%-os kedvezményt biztosít