Fogyatékos emberek műsora a Tilos Rádióban - Pályázati felhívás

Kedves Érdeklődők!

Várjuk azon fogyatékos emberek jelentkezését, akik szívesen részt vennének egy négyfős beszélgetős rádióműsor létrehozásában.

A pályázat célja:

Egy rádióműsor négyfős stábjának megtalálása, egy olyan csapat összeállítása, akik heti rendszerességgel vezetnek műsort a Tilos rádióban.

A műsor célja:

A hallgatók számára megmutatni a világot a fogyatékos emberek „szemüvegén” keresztül. A műsorban négy fogyatékos ember beszélget egymással, ők a riporterei, szerkesztői, zenei szerkesztői a műsornak. A műsor lényege, hogy a fogyatékos embereket, mint műsorkészítőket ismerjék meg a hallgatók. A műsor jellegét az alkotók határozzák meg, ahogy a mikrofonok előtt ülve beszélgetnek az életükről, a politikáról, a gondjaikról, a jó dolgokról, zenéről, filmekről.

A műsor formája, tartalma:

A műsor hossza egy óra, az adások a rádiósok közötti, illetve az esetenként meghívott vendégekkel való beszélgetéseiből és zenei betétekből állnak. A műsorvezetőkhöz, a témákhoz interneten és telefonon keresztül tudnak kapcsolódni a hallgatóik. A műsornak nincs alapvetően meghatározott tematikája, a négy műsorvezetőn múlik, hogy az egyes adások miről és hogyan szólnak.

Kiknek a jelentkezését várjuk?

Minden olyan fogyatékos ember jelentkezését várjuk, aki kedvet érez magában ahhoz, hogy egy heti rádióműsor négy műsorvezetőjének egyike legyen. Fontos tudni, hogy a műsor önkéntes alapon szerveződik, tehát nem jár közvetlen anyagi juttatással.

Az adás létrehozásában segítséget nyújt a KézenFogva Alapítvány.

A jelentkezés menete:

1. Hívja fel az alábbi számot (+36 1 476 06 55). Egy női hang el fogja kérni a nevét, a telefonszámát és az e-mail címét, majd megkéri arra, hogy mesélje el röviden, hogyan telt a napja – mit látott, mit hallott, mi volt a legérdekesebb pillanata, stb.

2. Miután meghallgatjuk az összes jelentkezőt, egy személyes találkozás során kerül kiválasztásra a műsorra legmegfelelőbb négy ember.

A jelentkezés határideje: 2011. október 24. 12:00

Ha kérdése van, vagy több információra van szüksége, írjon erre a címre: kf@magnoliaconsulting.hu

Videófelhívásunk az alábbi linken látható: http://www.youtube.com/watch?v=kfHYy5JYfAE