Hálózat szervezés

Információs Pontok Hálózata

Ezzel a névvel indítottunk 2014 novemberében egy innovatív programot, melynek célja, hogy olyan Információs Pontok Hálózatát hozzuk létre, amelyek a fogyatékos gyermekeket nevelő családokat, a helyi szervezeteket és a különböző szolgáltatásokat nyújtó intézményeket kapcsolja össze. A projekt 2014. november 1-jével indult, 2016. március 31-ével zárul, mely a Norvég Civil Támogatási Alap támogatásával valósul meg.

EASPD (EUROPEAN ASSOCIATIOIN OF SERVICE PROVIDERS FOR PERSONS WITH DISABLITIES

Európai szervezet, mely közel 9,000 szociális szolgáltató szervezetet képvisel Európában, melyek fogyatékos emberekkel, emberekért dolgoznak. Az EASPD fő célja, hogy az ENSZ Fogyatékos Emberek Jogairól (2006) szóló konvenciónak érvényt szerezzen, azt támogassa, hogy a fogyatékos emberek egyenlő esélyt kapjanak az életben és ellátásokban. További részleteket a http://www.easpd.eu/ oldalakon találhat.

CÉHálózat

CÉHálózat - Civil Érdekvédelmi Hálózat a Fogyatékos Embereknek Szociális Szolgáltatást Nyújtó Civil Szervezetekért. Olyan civil szervezetek szerveződése, melyek valamilyen szolgáltatást nyújtanak értelmi fogyatékos vagy autista embereknek, fiataloknak. Céljuk az volt, hogy szervezetük által nyújtott szolgáltatások fennmaradjanak, és be tudják tölteni missziójukat. www.cehalozat.hu

A hálózat támogatója:

Feliratkozás RSS - Hálózat szervezés csatornára