Boldi és Ádám

Két fiatalembernek keresünk kiadó lakást

Kedves Barátaink!

Szeretnénk a segítségeteket kérni, hátha így nagyobb sikerrel járunk, mintha továbbra is naphosszat a hirdetéseket böngésznénk.

Nagy örömünkre Támogatott Lakhatás szolgáltatásunk újabb bővítés előtt áll, ezért ismét jó fej bérbeadót keresünk, hosszútávú kapcsolat reményében. (Már 8 ilyen remek bérbeadóval kapcsolatban állunk!)

Mos két fiatalembernek keresünk kiadó lakást. Mindkettőjüknek biztos állása van a munkaerőpiacon.
Boldizsár 22 éves, a Postánál dolgozik. Már gyermekkorában diagnosztizálták nála az autizmust. Ádám 34 éves, mozgásában akadályozott. Ő az Izlelő étteremben dolgozik.

Mivel mindketten a budai oldalon dolgoznak, ezért az ideális lakást is itt szeretnénk megtalálni számukra. (MOM, Móricz Zsigmond körtér, Déli pályaudvar, Széll Kálmán tér környéke, II. és XII. kerület.)

A kiszemelt lakásnál fontos, hogy a földszinten, vagy az első emeleten legyen és két külön bejáratú, nagyjából azonos területű szobával rendelkezzen.

Szeretnénk, ha a fürdő és a wc külön helyiségben lenne. Az ideális fürdőszobában zuhanyzó van, de ez a kívánságlistán már a kevésbé fontos kategóriák között szerepel.

A fiúk vágya még, hogy legyen légkondi, vagy legalábbis a tulajjal lehessen egyeztetni a beszerelése kérdésében.

Azt is szeretnék, ha a konyhában gáz helyett villanytűzhely lenne.

Persze előny, ha a lakás bútorozott, vagy legalábbis nem az összes bútort nekünk kell beszereznünk.

Fontos lenne, hogy jó legyen a közlekedés és a közelbe tudjanak bevásárolni is a srácok.

A bérleti szerződést a tulajdonossal a Kézenfogva Alapítvány fogja köti, és mi fizetjük a bérleti és rezsi díjakat, ami egyben garancia arra, hogy nem lesz elmaradás. Ígérjük, hogy a lakásra is fokozottan figyelni fogunk. (Budapesten már 8 lakást bérlünk támogatott lakhatásra.) Amennyiben jobban meg szeretnétek ismerni minket a www.kezenfogva.hu oldalon további információkat lehet találni alapítványunk munkájáról, ha ránk kerestek.)

Amit a lakásért fizetni tudunk, az havi 200-250.000 Ft, természetesen ez nettóban, (minden egyéb adminisztrációs terhet mi intézünk, számla sem kell, számfejteni is tudja a remek pénzügyesünk, szóval a NAV felé is minden rendben lesz) + rezsi. (Meg persze a kaució sem jelent akadályt.)

Ha úgy érzed, hogy tudsz nekünk segíteni és szívesen bérbe adnád nekünk a lakásodat, akkor kérlek vedd fel felünk a kapcsolatot üzenetben itt, vagy a sebestyen (pont) gabriella (kukac) kezenfogva (pont) hu e-mail címen és megbeszéljük a továbbiakat.

Azt is nagyon köszönjük, ha posztunkat megosztjátok ismerőseitek között!

Ádám és Boldizsár nevében is köszönjük segítségeteket!