Zsuzsa néni 100

Felhívás

A KézenFogva Alapítvány felhívást tesz közzé, kuratóriumunk örökös elnöke, Dr. Göncz Árpádné, Zsuzsa néni születésének 100. évfordulója alkalmából, amely 2023-ban esedékes. Várjuk azon kedves, személyes emlékeket, melyeket a nagyközönség a szívében őriz Zsuzsa néniről.
Szeretnénk összegyűjteni a személyes és/vagy intézményi látogatások emlékeit, anekdotákat, történeketeket, mindazoktól, akik személyesen ismerhették Zsuzsa nénit, megélhették nyitottságát, segítőkészségét és szakmai elhivatottságát.

A felhívás célja, hogy közelebb hozza Zsuzsa néni személyiségét és emlékét azokhoz, akik már nem találkozhattak vele, és bemutassa azt a szellemi örökséget, melyet a KézenFogva Alapítvány az alapítása óta hordoz és ápol. Zsuzsa néni születésének 100. évfordulója alkalmából a KézenFogva Alapítvány honlapján szeretnénk bemutatni mindazt, amelyre szívesen emlékezünk. Ehhez az online felülethez keressük a történeteket.

A történtekkel, személyes beszámolókkal kapcsolatos elvárások:

Üzenet: mikor, milyen aprópóból történt meg az esemény (nincs mennyiségi korlát, de ha hosszabb lélegzetű, akkor legyen hozzá 5 mondat összefoglaló/bevezető, ami után következzen a részletes kifejtés)

Képek: (HD minőség, 1920*1080 pixel)

Várjuk tehát a személyes élmények rövid közreadható verzióját, esetleg közös fotókat, élménybeszámolókat.

A jelentkező hozzájárul ahhoz, hogy megküldött pályaművet kezeljük, és nyilvánosságra hozzuk.
A felhívás határideje: 2023. január 31.
A jelentkezéseket Google űrlapon keresztül kell benyújtani a következő linken:
https://forms.gle/ydpxdY58AqqkzQmDA

Kérdéseiket ezen az email címen várjuk: info (kukac) kezenfogva (pont) hu

A KézenFogva Alapítvány nevében előre is köszönjük mindazoknak, akik elgondolkodnak felhívásunkon, várjuk szeretettel élményeiket, emlékeiket.