3 szabad hely van még LANTEGI képzésünkre!

LANTEGI – Új munkaképesség – felmérő eszköz a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatása érdekében (T-05-031/2020)

A tanfolyam célja a Lantegi módszertani rendszer elsajátítása, mely a személyi, munkahelyi, és munkaköri profilok elemzésével növeli a fenntartható foglalkoztatás esélyeit. A tanfolyam elvégzése után a résztvevők képessé válnak a Lantegi személy és munkakör profilok felállítására, illesztésére, és az egyéni fejlesztési tervek, és munkahely adaptációját, akadálymentesítését elősegítő javaslatok kidolgozására.
A képzést azoknak a felső- és/vagy középfokú, szociális, pedagógiai, vagy egészségügyi végzettséggel rendelkező szakembereknek ajánljuk, akik a felnőtt korú értelmi, halmozottan fogyatékos és autista emberek foglalkoztatásának elősegítésén, életminőségének fejlesztésén dolgoznak és szeretnék elsajátítani a Lantegi módszert.
A záróvizsgán a résztvevőknek 2-2- db esetbemutatást kell tartania a következő témakörökben: személyi (munkavállalói) profil, munkakör profil, ill. ezek illesztése, egyéni fejlesztési javaslatok és munkakör adaptációját, akadálymentesítését elősegítő javaslatok. A záróvizsga során a vizsgabizottság szóbeli kérdéseket tesznek fel a Lantegi módszertani eszköz használatával kapcsolatban.

Továbbképzési pontérték: 48 pont
Képzési díj: 76.200 Ft/fő

Képzési napok: 2021. november 24-25-26., december 8. Vizsga. december 16.
A képzés helyszíne: KézenFogva Alapítvány, 1093 Budapest, Lónyay u. 19. fszt.

Jelentkezni az alábbi linken lehet: https://forms.gle/48LrGmT6jomKkcUg8
Jelentkezési határidő: 2021. november 14. (A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk.)

További információ: Sebestyén Gabriella, sebestyen (pont) gabriella (kukac) kezenfogva (pont) hu