Jupiter Food Truck

Meghívó

Ismét kinyitott a Jupiter, a világ első food truck-ja, amiben fogyatékos emberek is dolgozhatnak

Szeretettel hívunk a KézenFogva Alapítvány és a Fruccola által, a Zsiráffal együttműködésben közösen szervezett szezonnyitó családi délutánra! A Jupiter a világ első olyan food truck-ja, amelyet fogyatékos személyek is üzemeltethetnek!
A KézenFogva Alapítvány és a Fruccola csapata egy közös társadalmi vállalkozást hozott létre a múlt évben, hogy egy kis segítséggel a fogyatékossággal élő embertársaink is megvalósíthassák álmaikat, és egy sikeres együttműködés részesei lehessenek. Céljuk, hogy olyan embereknek adjanak munkát, akik noha fogyatékossággal élnek, de annál szorgalmasabban tevékenykednek a food truck működtetésében, megmutatva országnak, világnak értékeiket, képességeiket.

Időpont: 2020. augusztus 2. vasárnap, kezdés: 17.00

Helyszín: Budapest VI., Teréz körút 53.https://www.restu.hu/zsiraf/

Résztvevők: Tausz Péter, Saás Petra, Fruccola ügyvezetői

Pordán Ákos, KézenFogva Alapítványügyvezetője

Tunyogi Imre, slammer - Jupiter munkavállalója

Fellépő: Szécsi Böbe, énekes - 18.00-tól

A lelkes fiatalok a legfinomabb raclette sajt szendvics mellett saját koncepció szerint készült burgerüket készítik a belváros szívében. Sok embert ki tudnak szolgálni, hiszen több megváltozott munkaképességű személy foglalkozik azzal, hogy kiváló minőségben kerüljenek a finomságok a vendégek kezébe.

Közös szándékuk, hogy széles társadalmi környezetet elérve és érzékenyítve, a társadalmi vállalkozás ízletes ételeket és italokat kínáljon az érdeklődőknek. Környezettudatos működésük során javarészt hazai alapanyagokat használnak fel. Céljuk, hogy stabil munkát adjanak fogyatékos embereknek, fenntarthatóan működjenek, és minél több Jupiter kocsi induljon el az országban, minél több fogyatékos embernek munkát nyújtva ezáltal.

További információ:https://www.facebook.com/events/326906668320708/

Sárréti Anita +36 70 636-6184


2020.07.01.

Kedves Barátok,

a tavalyi évben álmodtuk meg a Kézenfogva Alapítvány és a Fruccola közös társadalmi vállalkozását. A Ti segítségetekkel sokunk álma megvalósulhatott. Idén év elején szerettünk volna folytatni, de a koronavírus a mi terveinket is átalakította.
Most örömmel jelezzük a Jupiter teljes csapata nevében, hogy ismét kinyitottunk és várjuk kedves vendégeinket az Eiffel téren!
Reméljük, hogy továbbra is számíthatunk Rátok és közösen kísérhetjük útján a Jupitert. Bővítettük a kínálatot, raclette sajtos szendvicsünk mellett saját koncepciónk szerint készült burgerünket is megkóstolhatjátok.

Kérlek, hogy vigyétek hírünket és titeket is várunk sok szeretettel Benneteket!

Helyszín: Budapest, Teréz körút 53, Budapest VI, Budapest, https://www.restu.hu/zsiraf/
Nyitva tartás: Kedd – Szombat 17:00 – 23:00-ig

Üdvözlettel,

a Jupiter csapata