vodafone

Még péntekig szavazhat, hogy Puha Andrea legyen a következő Vodafone Angyal!

Interaktív kiállításával a hallássérültek társadalmi esélyegyenlőségének elősegítését tűzte ki célul Puha Andrea, aki az idei Vodafone Főállású Angyal jelöltjeinek egyike! 
 
Puha Andrea maga is hallássérült, így különösen fontos számára, hogy érintettségéből fakadóan minél több érzékenyítő programban vegyen részt, és felhívja a figyelmet a siket emberek helyzetére. A Vodafone Főállású Angyal pályázatán Alapítványunkkal együttműködve a hallássérültek életéről szóló interaktív kiállítással vesz részt.
 
Andrea azért választott bennünket, mert sokrétű tevékenységünkbe remekül beilleszthető az általa kigondolt, egyedülálló kiállítás, mellyel ő is hozzá tudna járulni a már meglévő projektjeink hatékony fejlesztéséhez. Az installációk beépíthetőek az oktatási anyagokba, érzékenyítő tréningekbe, osztályfőnöki órákba és képzésekbe, így azok a kiállításokon kívül is használhatóak.
Kérjük, szavazzon Ön is Puha Andreára, hogy megvalósíthassa programját!
 
Az alábbi linkre kattintva adhatja le szavazatát legkésőbb 2014. június 6-án 18 óráig, és itt olvashat bővebben a programról is: