December 3-án, a Fogyatékos Emberek Világnapján különleges állásbörzére invitáljuk

A Magyar Üzleti Vezetők Fóruma (HBLF) által rendezett Állásbörze és Szakmai Konferencia Megváltozott Munkaképességűeknek elnevezésű rendezvényen az érdeklődő munkakeresők nyílt pozíciókra adhatják be jelentkezésüket és éles interjúhelyzetekben is kipróbálhatják magukat. 
 
A börze kifejezetten azoknak a vállalatoknak, cégeknek a kezdeményezésére jött létre, akik határozottan kiállnak a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatása mellett. A cégvezetők tisztában vannak azzal, hogy dolgozóik motivációját nagyban növeli az ugyanolyan értékes, megváltozott munkaképességű dolgozó. 
 
Az érdeklődő megváltozott munkaképességű álláskeresők nem csak a különböző interjúhelyzetekkel ismerkedhetnek meg (például video interjú), hanem a nekik járó munkajogokról is részletes tájékoztatást kérhetnek. A szakértők egyértelmű célja, hogy a megváltozott munkaképességű álláskeresők tisztába jöjjenek saját értékeikkel és azt tudják éles interjúhelyzetben kidomborítani.
 
Az állásbörze ingyenes, december 3-án mindenkit szeretettel vár a Dürer Rendezvényházba Till Attila, a rendezvény moderátora. 
További információt ezen a linken találhat és regisztrációját is itt teheti meg: www.hblfallasborze.hu