Dalma és Dj Dominique

Lokál.hu: Sztárok fognak össze Dalmáért

Ismét segítségre hívta sztárkollégáit DJ Dominique, aki ezúttal a KézenFogva Alapítvány pártfogoltjának álmát szeretné megvalósítani.

Várkonyi Attila nemes célokat szokott kitűzni, tőle ezt már megszokhattuk, így az sem meglepő, hogy most egy nem mindennap születésnapi bulit akar összehozni Ujpál Dalmának június 30-án.

Dalma kerekesszékben éli mindennapjait, ennek ellenére egy hihetetlenül vidám és pozitív személyiség, és régi vágya, hogy eljusson a párizsi Disneylandbe. Várkonyi ennek érdekében szervezi más sztárok bevonásával az ominózus bulit.

– Magamat nem akarom ünnepelni, viszont már sokszor jelezték, hogy szervezzek születésnapi bulit. Így kitaláltam korábban, hogy nemes célra fordítom az ünneplést. Többször volt már ilyen típusú rendezvényem. Gyűjtöttünk már beteg gyermekeknek, gyerekotthonnak. Idén Ujpál Dalmának, a KézenFogva Alapítvány támogatottja álmát szeretnénk teljesíteni. Az alapítvány nagyköveteként fontosnak tartom, hogy a nyolcéves lány boldogan ünnepelhesse júliusban tartandó születésnapját. A családja a legfontosabb számára, és nagyon szereti a barátait, a kutyáit is. Rendkívül ragaszkodó, érzékeny, mindemellett igazán jó humorú, okos, cserfes tündérke. Nagy örömet szereznénk neki, ha eljuthatna. A Liget Clubban tartjuk a bulit június 30-án, a sztárok keresnek meg, hogy ők is részt vegyenek a jótékonyságban. Többek között Istenes László, Király Péter és párja, Dóri, Fenyő Iván, Bárány Attila, Sterbinszky, DJ Szecsei, Andro, Kefir, Csordás Tibi (Fiesta), Kozsó, Buda Gábor (Alma Zenekar) támogatja a kislányt. Azok a hétköznapi emberek, orvosok is szívesen segítenek, akik nem tudnak eljönni – fogalmazott DJ Dominique, alias Várkonyi Attila.