Halmozottan Sérültek Heves Megyei Szülőszövetsége

Ma Magyarországon több százezer fogyatékkal élő ember él. Alapvetően négy nagy országos szervezetbe tömörülnek, de szerencsére egyre több olyan kisebb szövetség, egyesület működik, amely képviseli érdekeiket, segíti őket. A Halmozottan Sérültek Heves Megyei Szülőszövetsége 2005. decemberben alakult. Azért hoztuk létre, mert előtte egyik társadalmi szervezet sem karolta fel a legsúlyosabb állapotú emberek problémáit.

Célunk, hogy a halmozottan sérülteknek, fogyatékosoknak és családjuknak segítséget nyújtsunk társadalmi, erkölcsi, anyagi problémáik megoldásában, képviseljük érdekeiket az állami és a civil szervezetek körében. Fontos feladatnak tekintjük a társadalmi tudat, az esélyegyenlőség és a fokozott segítség kialakítását. Ezen feladatokhoz együtt működünk a többi civil szervezettel.

Tagságunk nagy része Heves megyénkben él, de más megyében élők is tartoznak hozzánk. A Szülőszövetséget 5 tagú vezetőség irányítja.

A vezetők kevés szabadidejüket feláldozva, térítésmentesen dolgoznak a tagság érdekében. Mindannyian érintett szülők vagyunk!

Az Információs Pontunk:

3377 Szihalom, Kossuth út 67. 

Domán Zoltán elnök

Egerben:

Heves Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház

3300 Eger Knézich Károly út 8.

 

Halmozottan Sérültek Heves Megyei Szülőszövetsége

3377 Szihalom, Kossuth út 67. 

e-mail:

WEB:

Facebook: https://www.facebook.com/szuloszovetseg

 

Vissza az intézmény kereséshez