napiaszonline.hu: A Kézenfogva Alapítvány Zséda zenéjével és Tillával kér segítséget

A Kézenfogva Alapítvány új kisfilmben hívja fel a figyelmet a fogyatékos gyermekek helyzetére és az 1%-os felajánlások fontosságára. Az Alapítvány évente több száz fogyatékos gyermeket nevelő családnak segít különböző szolgáltatásain keresztül.
 
Az új kisfilm létrejöttéhez Zséda és Tilla is tevékenyen hozzájárult. A fogyatékos gyermekek elhagyatott és sokszor kiszolgáltatott helyzetére szeretnék felhívni a figyelmet. Az ismert énekesnő egyik számát ajánlotta fel a jó ügy érdekében. Tilla az Alapítvány nagyköveteként maga is szerepel a filmben. „Számomra nagyon fontos a fogyatékos emberek ügye, ezért most is boldogan vállaltam a felkérést. A forgatás remek hangulatban zajlott. Filmbéli partnerem, Marci nagyszerű srác, már több közös fotózáson és forgatáson vagyunk túl. Most is jókedvű volt, többször táncra perdült, sőt még vonatoztunk is!” - meséli Tilla.
 
A kisfilmben Zséda „Hétköznapi mennyország” című dalának zenéje szól Tilla és Marci történetének háttereként. „Örültem, hogy épp erre a dalra esett az alapítvány választása, melynek üzenetét én is nagyon fontosnak tartom a mindennapokban. A saját eszközeivel mindenkinek segítenie kellene, hogy a fogyatékos emberek méltó és boldog életet élhessenek a társadalmunk egyenértékű tagjaként. Számomra a zene az eszköz ahhoz, hogy megpróbáljak segíteni és remélem, hogy a kisfilm hatására majd minél többen elgondolkodnak arról, hogy ők miképp tudnának segíteni.” - mondta el Zsédenyi Adrienn.
 
Az alapítvány reméli, hogy a film segítségével minél több emberhez eljut a hír: a fogyatékos emberekkel csak őszinte odafordulással és nyitottsággal találhatjuk meg a közös hangot.