Queue 'Hírek'

NLCafe.hu: Nem kell virág! Helyette inkább ezt szeretnék 20 gimi végzős diákjai

A végzősök azt kérik, virág helyett inkább jótékony célra fordítsák a nekik szánt pénzt.

HVG.hu: Több gimi is csatlakozott a menő ballagási ajándékozáshoz

Mintegy 20 középiskolában kérik arra a végzősök a családjaikat, ismerőseiket, hogy virág helyett jótékony célra fordítsák a nekik szánt pénzt.

Új módszertani eszközök a szociális szolgáltatásokban

Új módszertani eszközök a szociális szolgáltatásokban - workshop DocuArt Filmművészeti Központ 2017. május 2.

Jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével lehet, 2017. április 20-ig.

A regisztrációs felület elérhető: https://goo.gl/forms/H6kw0NSwLEP9EGkr2

Ujpál Dalma segíti idéntől a KézenFogva Alapítvány munkáját

Bemutatjuk Nektek Ujpál Dalmát, aki a KézenFogva Alapítvány munkáját segíti idéntől. Nagyon klassz családban él, apa és anya is mindent megtesznek annak érdekében, hogy tanulhasson, sportolhasson. Nagyon megtisztelő számunkra, hogy segíti a munkánkat!
 

DJ Dominique-Várkonyi Attila a KézenFogva Alapítvány nagykövete

Örömmel tudatjuk a világgal, hogy idéntől DJ Dominique (Várkonyi Attila) segíti a munkánkat a KézenFogva Alapítvány nagyköveteként. Régóta ismerjük egymást Attilával és most elérkezett az idő, hogy szorosabbra fűzzük az együttműködést. Kézen fogjuk egymást és összekapaszkodunk közös céljaink megvalósításért!  Nagyon örülünk Neked Attila és várjuk a közös munka folytatását!

Dalma és Dj Dominique együttműködése Kézen Fogva

Idéntől Dj Dominique és Dalma szoros együttműködésben segíti a KézenFogva Alapítvány munkáját. Barátságuk egyre szorosabb, egyre több programban vesznek részt közösen. Különösen a közvélemény formálással és az alapítvány kommunikációs munkájával kapcsolatos tevékenységekben működnek együtt. Nagyon szurkolunk nekik! :)

Jelenleg 30 akkreditált képzésünk van

Február 15-én indítottuk idei harmadik képzésünket, Változó jogszabályi környezet kihívásai a fogyatékos személyeket ellátó intézmények számára címmel. 2016-ban 19 képzést indítottunk, melyen összesen 315 fő vett részt. A visszajelzésekből: …”nagyon hasznos információkkal bővült a tudásom, sok új dolgot és módszert hallottam, a képzés hatékony segítséget biztosít további munkámban”

A KézenFogva Alapítvány észrevételei és javaslatai az EFOP 2.2.2. program pályázati felhívásával kapcsolatban

FELHÍVÁS a nagylétszámú intézeti ellátási forma kiváltásának, és magas minőségű, hozzáférhető közösségi ellátási formák kialakításának megvalósítására

A Felhívás címe: Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés fejlesztése – intézményi férőhely kiváltás (A Felhívás kódszáma: EFOP – 2.2.2) kapcsán

KézenFogva nevelőszülői díj 2016

A KézenFogva Alapítvány a 2016. évben első alkalommal hirdette meg a “KézenFogva nevelőszülői díj 2016” pályázatot, amelyben olyan elkötelezett nevelőszülőket kívánt díjazni, akik nagy terhet jelentő feladataik mellett vállalják a fogyatékos gyerekek nevelését, életminőségük javítását, és társadalmi integrációjuk elősegítését.

Kerek-e?

Gondolkodtál már azon, mihez fognál, ha holnap lebénulnál? Ez volt a Budapesti Corvinus Egyetemmel közös programunk alap gondolata, aminek keretében a résztvevők vállalták, hogy 24 órán át kerekesszékhez leszek "rögzítve", s egy napig úgy élnek, mintha deréktól lefelé megbénultak volna.

Oldalak