Queue 'Hírek'

Mindannyian együtt osztozunk Dévény Anna halálában

Nagyon fog hiányozni nemcsak a közvetlen családnak, hanem az egész magyar társadalomnak.

Ability6 DEEP DIVE –az IBM Alapítványunkkal közös készségfejlesztő programja idén is indul!

Fogyatékos/megváltozott munkaképességű emberek jelentkezését várjuk munkaerő-piaci készségfejlesztés és a multinacionális cégek világának megismerése céljából. Küldd el önéletrajzod az alábbi email címre: ISSCLD@hu.ibm.com

Kovács Boglárka Fanni "Mennem kell tovább"

Kovács Boglárka Fanni "Mennem kell tovább" című verses kötetét ajánljuk figyelmükbe!

http://e-konyvbolt.eu/termekcimke/kovacs-boglarka-fanni/

Korábbi kötet: https://publioboox.com/hu_HU/emberi-versek

 

 

 

Támogatott Lakhatás workshop - 2017. június 15-16.

Számos kérés és kérdés érkezik hozzánk nap, mint nap arról, hogy szülők milyen módon tudják gyermekük lakhatását megnyugtató módon és hosszú távon megoldani, ezért a KézenFogva Alapítvány új képzési lehetőséget hirdet elsősorban szülők, hozzátartozók, támogatók és fogyatékos emberek számára, akik saját maguk vagy gyermekük jövőjét tervezik, és lakhatási lehetőséget keresnek.

Híradó.hu: Herczegh Anita a KézenFogva Alapítvány sportnapján járt

A KézenFogva Alapítvány sport élménynapján vett részt kedden Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége. A rákosmenti Újlak utcai Általános Iskolában mintegy háromszáz XVII. kerületi 7-8. osztályos diák ismerkedett a fogyatékos sportok és sportolók világával. Az eseményen jelen volt az EMMI államtitkára és a polgármester is.

Új módszertani eszközök a szociális szolgáltatásokban

Új módszertani eszközök a szociális szolgáltatásokban - workshop DocuArt Filmművészeti Központ 2017. május 2.

Jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével lehet, 2017. április 20-ig.

A regisztrációs felület elérhető: https://goo.gl/forms/H6kw0NSwLEP9EGkr2

Ujpál Dalma segíti idéntől a KézenFogva Alapítvány munkáját

Bemutatjuk Nektek Ujpál Dalmát, aki a KézenFogva Alapítvány munkáját segíti idéntől. Nagyon klassz családban él, apa és anya is mindent megtesznek annak érdekében, hogy tanulhasson, sportolhasson. Nagyon megtisztelő számunkra, hogy segíti a munkánkat!
 

DJ Dominique-Várkonyi Attila a KézenFogva Alapítvány nagykövete

Örömmel tudatjuk a világgal, hogy idéntől DJ Dominique (Várkonyi Attila) segíti a munkánkat a KézenFogva Alapítvány nagyköveteként. Régóta ismerjük egymást Attilával és most elérkezett az idő, hogy szorosabbra fűzzük az együttműködést. Kézen fogjuk egymást és összekapaszkodunk közös céljaink megvalósításért!  Nagyon örülünk Neked Attila és várjuk a közös munka folytatását!

Dalma és Dj Dominique együttműködése Kézen Fogva

Idéntől Dj Dominique és Dalma szoros együttműködésben segíti a KézenFogva Alapítvány munkáját. Barátságuk egyre szorosabb, egyre több programban vesznek részt közösen. Különösen a közvélemény formálással és az alapítvány kommunikációs munkájával kapcsolatos tevékenységekben működnek együtt. Nagyon szurkolunk nekik! :)

Jelenleg 30 akkreditált képzésünk van

Február 15-én indítottuk idei harmadik képzésünket, Változó jogszabályi környezet kihívásai a fogyatékos személyeket ellátó intézmények számára címmel. 2016-ban 19 képzést indítottunk, melyen összesen 315 fő vett részt. A visszajelzésekből: …”nagyon hasznos információkkal bővült a tudásom, sok új dolgot és módszert hallottam, a képzés hatékony segítséget biztosít további munkámban”

Oldalak