Kézen fogva segítünk. Segíts Te is adód 1%-ával!

Adószám: 18050495-2-43

Hazánkban több mint 450 ezer olyan család van, ahol fogyatékos személy él. Az ő problémáik ugyanolyan valósak, mint a Tieid – és hasonlóan valós, de nem átlagos megoldást kívánnak. Mi, a KézenFogva Alapítványnál őket támogatjuk, adód 1%-ával pedig most Te is segítheted munkánkat május 22-ig, az szja 1% feladás végső határidejéig.

Tény: Magyarországon minden huszadik ember él mozgásszervi, érzékszervi, értelmi vagy kommunikációs akadályokkal, ami jelentős kihívások elé állítja őket.

Tény: Ezek az akadályok nehezek, de nem leküzdhetetlenek. Rajtunk, rajtad is múlik, hogy felülkerekednek-e a mindennapok problémáin.

Segítsd adód 1%-ával felzárkóztató programjainkat!

 

Rendelkező nyilatkozat letöltése

 

 

A KézenFogva Alapítvány családtámogatási, lakhatási, foglalkoztatási és egyéb komplex programjai abban segítenek, hogy a fogyatékos emberek is teljes és boldog életet élhessenek, amennyire csak lehetséges.

 

Most rendelkezem

 

Kik vagyunk?

1993 óta dolgozunk egy befogadó társadalomért, amelyben a fogyatékos emberek képesek méltósággal, a lehetőségekhez képest önállóan élni mindennapjaikat: szerető családban, saját lakásban, megbecsült munkavállalóként.

Tevékenységeink: fogyatékossággal élő gyermekek családjainak segítése, fogyatékossággal élő emberek munkába állítása, közvélemény-formáló programok szervezése, jogsegély biztosítása és új szakmai szemlélet meghonosítása.

Név: KÉZENFOGVA ÖSSZEFOGÁS A FOGYATÉKOSOKÉRT ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18050495-2-43

 

 

Rendelkező nyilatkozat letöltése

 

Hogyan ajánld fel adód 1%-át?

Legkésőbb május 22-ig rendelkezhetsz adód 1%-áról. Csupán pár perc, a KézenFogva Alapítvány munkájához viszont kézzelfogható segítség.

Online felajánlás menete:

  1. Ügyfélkapudon keresztül lépj be a NAV eSZJA felületére .
  2. Az adóbevallásod mellett, a képernyő jobb oldalán kattints 1+1%-os nyilatkozatodra.
  3. A KézenFogva Alapítvány számára a „Rendelkezés civil szervezet részére” mezőnél tudod megtenni felajánlásodat. Keress rá nevünkre (KÉZENFOGVA ÖSSZEFOGÁS A FOGYATÉKOSOKÉRT ALAPÍTVÁNY), vagy add meg adószámunkat: 18050495-2-43
  4. Érdekel, mire fordítjuk? Add meg adataidat a nyilatkozat kitöltésekor és járulj is hozzá, hogy megkapjuk őket, és beszámolunk munkánkról, felajánlásod hasznosulásáról.
  5. Véglegesítsd és küldd be adóbevallásod. Munkatársaink, önkénteseink és a fogyatékos emberek nevében köszönjük!

Most rendelkezem


Rendelkezés postai úton:

  1. Töltsd le, nyomtasd ki, majd töltsd ki az 1% rendelkező nyilatkozatot. Adószámunkat már előre kitöltöttük.
  2. Érdekel, mire fordítjuk? Add meg adataidat a nyilatkozat kitöltésekor és járulj is hozzá, hogy megkapjuk őket, és beszámolunk munkánkról, felajánlásod hasznosulásáról.
  3. A nyilatkozatot helyezd egy borítékba, majd zárd le, írd rá adóazonosító jeled, végül írd alá a hátulját a ragasztáson túlnyúlóan.
  4. Add fel postán a lakcímed szerinti legközelebbi NAV-fióknak címezve.

Munkatársaink, önkénteseink és a fogyatékos emberek nevében köszönjük!

Rendelkező nyilatkozat letöltése